27-01-12

Schrijf Marcel Vervloesem !

Marcel.jpgGevangenis Turnhout, t.a.v. Marcel Vervloesem, Cel 139, Wezenstraat 1, 2300 Turnhout.

Verspreid het adres en vraag aan iederéén om te laten weten of hij/zij antwoord heeft gekregen op zijn/haar brief aan Marcel.

In de gevangenis van Brugge waar Marcel, de Tsjetjeense politieke vluchteling Arbi Zarmaev en een aantal Koerdische politieke vluchtelingen, totaal geisoleerd en gefolterd werden, is het immers de gewoonte om celnummers voortdurend te veranderen of willekeurige sancties op te leggen aan gedetineerden om te beletten dat zij kunnen telefoneren of corresponderen.

Brieven worden er regelmatig met een paar weken vertraging bezorgd of achtergehouden door de diensten van de Justitie die werkzaam zijn in de gevangenis.

Een andere manier om de politieke of gewetensgevangenen af te sluiten van de buitenwereld, bestaat erin hen zonder redenen voortdurend over te plaatsen naar andere gevangenissen en het bezoekrecht te weigeren.

Foto: Marcel met één van zijn vier kleinkinderen.  Wil de Belgische justitie deze kinderen misschien een plezier doen door Marcel via mediacampagnes op te sluiten en langzaam te vermoorden ?
Sinds twee dagen kan hij zijn dochter niet meer contacteren...

---

Ondersteun de strijd tegen de pedo-maffia en schrijf Marcel Vervloesem die nog steeds zwaar ziek is: Gevangenis Turnhout, t.a.v. Marcel Vervloesem, Cel 139, 2300 Turnhout
En vraag hem of hij uw brief ontvangen heeft (want in de Belgische gevangenissen wordt de correspondentie soms achtergehouden)
Werkgroep Morkhoven op Facebook indien de Belgische Justitie de link niet blokkeert: https://www.facebook.com/groups/200250393321072
Marcel Vervloesem op Facebook: https://www.facebook.com/marcel.vervloesem

22:03 Gepost door Jan Boeykens in Gevangenissen, Marcel Vervloesem, Turnhout | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.